torpedo Mijn Sony DSC-P10 met Sony MPK-PHA OW-huis...


Leuk... heel leuk... zo'n klein handig digitaal fototoestelletje in een OW-huis... heel leuk... Geen grote "installatie" maar zo klein en handig dat je dat eigenlijk gewoon altijd kan meenemen onderwater zodat je kan foto's nemen als het je uitkomt!

Standaard staat op mijn DSC-P10 alles op de auto (ISO, witbalans) of default fabriekinstellingen (belichtingsmode Multi, focus Multi-AF) in de P-modus, met uitzondering van:

Algemene aanbeveling: maak tijd om eens een uurtje in een zwembad te experimenteren met je fototoestel en neem gewoon wat leuke plastic "speeltjes" mee om te fotograferen... En probeer vanalles uit: met en zonder flits, met verschillende flitssterktes, dichtbij en verder, over- en onderbelichting, verschillende instellingen van filmgevoeligheid en witbalans, de diverse mogelijkheden van je toestel ivm focussering en automatische belichtingen, bijlichten of niet met je lamp en onder welke hoek en afstand, instellingen van je zoomlens (wide, tele en tussenin), macro-stand of niet, enz. enz. enz. Je zal zien dat dit uurtje "spelen" je een schat aan informatie levert over hoe je toestel optimaal te gebruiken en in te stellen onderwater!!! En je leert er méér bij dan bij gelijk welke cursus...


© 2004, Luc Dupas Last update: Jun 1 13:37