Torpedo's DuikDiner 23 maart 2024 --------------------------------- refresh/reload voor de laatste versie Beste Torpedianen, We nodigen jullie en jullie partners, kinderen, familie en vrienden uit om onze club te komen steunen op ons jaarlijks eetfestijn. Menu-keuze: - Soep als voorgerecht - Bij het hoofdgerecht keuze tussen frietjes of rijst - Vol-au-vent - Gewone chili con carne - Vegetarische chili - Nagerecht: taart of ijs Prijs: 22 euro voor volwassenen en 14 euro voor kinderen tem 12 jaar. Inschrijven (voor 19 maart) via mailtje naar inschrijven@torpedo.be met de volgende gegevens: aantal personen + keuze menu en dessert. En het exacte bedrag over te schrijven op de Torpedo-rekening met vermelding van jouw naam (IBAN BE77 7343 4420 7842 / BIC KREDBEBB / Torpedo vzw). Aanvang: toekomen tussen 18u en 19u Adres: Lokaal Aquariumclub De Siervis, Kolonel Begaultlaan 15/1.21 - 3012 Wilsele (Leuven). Aan de vaart van Leuven > links naast ingang Vera Cruz > de trappen omhoog > door de deuropening in de muur bovenaan de trap op 1e verdiep > naar rechts tot het einde ---------------------------------------- Reeds ingeschreven: menu dessert 01. Karolien Van Orshoven vol-au-vent ijs 02. Joachim Vandepitte chili con carne ijs 03. Peter Janssens vol-au-vent ijs 04. An Vandamme chili sin carne ijs 05. Johan Wouters chili con carne / frietjes ijs 06. Xander Wouters vol-au-vent / frietjes taart 07. Michael Bongaerts vol-au-vent ijs 08. Lies Van Rossen chili sin carne ijs 09. Yuna Bongaerts (kind) chili con carne ijs 10. Axl Bongaerts (kind) chili con carne ijs 11. Marijke Pasteels chili sin carne ijs 12. Tom Veltens chili con carne ijs 13. Roger Veltens chili con carne / rijst taart 14. Ria Roger chili con carne / rijst taart 15. Jean Vermarien vol-au-vent / frietjes taart 16. Kristine Verhagen vol-au-vent / frietjes taart 17. Kaatje Van Melckebeke vol-au-vent / frietjes taart 18. Xavier Roex vol-au-vent / frietjes taart 19. Wanne Roex chili con carne / frietjes taart 20. Sien Roen chili sin carne / frietjes ijs 21. ? vol-au-vent / frietjes ijs 22. Bojana Risticc chili con carne /rijst ijs 23. Miro Van Melckebeke vol-au-vent / frietjes ijs 24. Kajsa Van Melckebeke vol-au-vent / frietjes ijs 25. Stijn Van Melckebeke chili sin carne / rijst ijs 26. Remi Stegen vol-au-vent / frietjes ijs 27. Veerle Van den Broeck vol-au-vent / frietjes ijs 28. Mieke Kemme chili sin carne / rijst ijs 29. Jan Cartuyvels vol-au-vent / frietjes taart 30. Mariet Cartuyvels chili sin carne / frietjes taart 31. Ruth Cartuyvels vol-au-vent / frietjes taart 32. Stef Milutinovic chili con carne / rijst taart 33. Nora Vanhoof chili con carne / rijst taart 34. Jean Vanhoof vol-au-vent / frietjes ijs 35. An Verwilst vol-au-vent / frietjes taart 36. Henri Joris 37. Luc Dupas vol-au-vent / frietjes ijs ---------------------------------------- Oproep aan onze leden Om onze kas te spijzen hebben we jouw hulp nodig om van deze avond een succes te maken. Er zijn 60 plaatsen en die zouden we liefst allemaal opgevuld zien. We streven naar minder kosten en meer opbrengst, zodat we meer kunnen investeren in onze club. Dus reclame maken is de boodschap! We kunnen deze dag enkel waarmaken met de hulp van ALLE Torpedianen. Vele handen maken licht werk. We verwachten jullie massale inschrijving op de werklijst, zo wordt het werk goed verdeeld en blijft het voor iedereen leuk. Het kan zijn dat dit werkschema het samen eten met jullie familie moeilijk maakt. We hebben daarom shiften van 1 uur ingelast zodat je zelf kan plannen wanneer je eet. Gelieve wel 2 shiften aan te duiden. Er is ook mogelijkheid om later te eten, samen met andere medewerkers, nadat alle couverts zijn opgediend. We maken er samen een geweldige avond van en zeker al dank bij voorbaat aan alle medewerkers! Jullie krijgen allemaal een plaatsje op de erelijst en twee drankjes... Shiften VRIJDAG: - eten kopen / voorbereiden: Marijke, Ria (De Siervis), Sofie, An? ZATERDAG: - 16u : voorbakken frietjes: Xavier en Tom - 16u30-17u30: tafels en stoelen klaarzetten + tafels dekken + helpen keuken: Tom, Xavier, Stijn - Toog: Jean? & Kristine? (De Siervis) - 17u30-18u30: opdienen/afruimen: Tom en ? + frietenbakker: LD - 18u30-19u30: opdienen/afruimen: Marijke en An en ? + frietenbakker: LD + afwassers: Peter + ? - 19u30-20u30: opdienen/afruimen/dessert: Marijke en ? en ? + frietenbakker: LD + afwassers: ? en ? - 20u30-21u30: opdienen/afruimen/dessert: Marijke en ? en ? + frietenbakker: LD + afwassers: ? en ? - 21u30-...: opkuis/afwassen: ? en ? - Organisatie en time keepers: Marijke en ?